Sunday, May 28, 2017

Historiebog - dansk - bogen om mit liv

Historie - Svensk - mine erindringer
Nyreviderad historie præcis landsdækkende svensk, 2016 februar 22


START ******************************

historie 20080520

Lille historie, DEL, skrevet i Viborg DANMARK I 2000 OG DELVIST lettere revideret i Tarifa i Spanien i 2006 og Vyborg, Danmark i 2007 og 2008 og Norge i 2013 og Portugal i 2015 og Danmark i 2016.

Lad os starte denne historie bog til at tage et langt skridt tilbage i tiden. Engang oprettet eller opstod universet er slet ikke fordi alle dimensioner, herunder tidsdimensionen, udvider uendelig i alle retninger, tid har altid eksisteret, materie og energi har altid eksisteret som stof og energi er et direkte resultat af naturens love, naturens love er den direkte resultaterne af de matematiske love og de matematiske love er et direkte resultat af stof og energi i en endeløs cyklus, der allerede har modtaget big bang til at ske et uendeligt antal gange med et par hundrede milliarder år og vil have big bang at forekomme mere et uendeligt antal gange i en evig pulserende univers altid eksisteret og vil altid eksistere. For omkring tretten punkt syv, tretten få otte, tyve punkt fem eller syvogtyve punkt syv milliarder år siden, sagde bang, ligesom det altid havde at gøre med et par hundrede milliarder år fra hinanden, og pludselig eksisterede univers igen efter stor skråstreg og et kort hvil hvad i videnskabelig sprog kaldet BIG FART eller JEHOVAS hyppigste problemer flatulens. Var det dig, der lader dig?

Ti millioner år senere kom de første aber, en million år siden blev født de første mennesker og er en latterlig ifølge vores kristne æra, blev Jesus ikke født, fordi han er bare en fantasi figur, som aldrig har eksisteret i virkeligheden. Og omkring fire Hundrede år senere skabte de katolske mythomaniacs Jehovah, Jesus, Jomfru Maria, Helligånden, den brændende helvede, hekseprocesser, missionærer med maskingeværer, usikkerhed og utilfredshed at sælge aflad, og billetter til den ikke-eksisterende himlen og blive rig kontrol.

Men det er kun forhistorie, lad os rask gå tilbage til den guddommelige år 1750, hvor en arabisk sømand fra Casablanca i Marokko, også kaldet bedstefars bedstefar bedstefar, efterladt i Lissabon, og fordi nogle af de arabiske forfædre kom fra Centralafrika syd for Sahara, er det selvfølgelig ikke overraskende, at araberne skyndte sig at løbe væk fra havnen, før han kunne vende tilbage til skibet. I 1791 blev en portugisisk sømand fra Lissabon, nærmere betegnet den racemæssigt blandede arabiske søn fungerer udnævne glad i Amsterdam, uden nogen chance for at komme hjem til Portugal igen. Er de lige så risikable overalt i disse dage? Aldrig har tillid til en sømand! Hvad var hans navn, jeg har ingen idé om, men han var min bedstefars bedstefars bedstefar. I 1869, hans barnebarn, min oldefar var hollandsk og boede i Amsterdam i 24 år, og en sømand på et hollandsk båd med sin bror, der var 12 år og skibe kærester. Båden ankom i Gøteborg og ville forblive på anklagebænken i to timer, og alle fik to timers gratis godhed til at træde i land. Min oldefar og hans bror gik til pub og drak kanonen fuld af cognac (dengang var der tilsyneladende ingen regler, som du ikke fik lov til at tjene spiritus til tolv-årige i værtshuse), og glemte alt om tiden. Da de kom tilbage ned til havnen, hvor båden langt ud på havet igen, og der var de ligesom et par af æsler, efterladt uden en krone på lommen, ingen måde at tale med folk eller gøre sig forståelige (på det tidspunkt, er det ikke der lærte engelsk i skolen, og selvfølgelig de kunne ikke svensk) og uden nogen mulighed for at komme hjem til Amsterdam igen. Det må have været en överjävvligt forfærdelig situation! Jeg har ingen idé om, hvordan de overlevede den første periode, men i sidste ende blev de begge ansat som tjenere en landmand i Jonsered øst for Göteborg, og i december 1869 blev den oldefar gift landmandens datter. Og i 1870, blev min bedstefar født, halvt hollandsk og halvt svensk.

Min familie historie er således historien om tre akter, udpege sejl sejlere, og det er måske ikke overraskende eller usædvanligt, som det lyder. Tidligere valgte sønner som regel af sin far, bedstefar eller oldefar profession og min familie tilbage i tiden på min far hans helt angrebet af sejlere med bølger i håret, vandet i knæene, tænger fra værktøjskassen og fisk mellem tænderne. Og var det efterlod de dårlige gamle dage havde ingen måde at komme hjem, men lidt senere kom den sømand ring, der kunne sælges for at finansiere hemresebiljetten og senere stadig kom ambassade støtte, som eksisterer den dag i dag - i hvert fald på papiret. Den svenske stat er en god historiebog forfatter og mange rettigheder eksisterer kun på papiret. Men en svensk pas har, trods alt, at værdien af ??den person i nød kan bruge det som toiletpapir - faktisk den eneste værdi, som en svensk pas har i dag. I fortiden, det store flertal af indvandrere virker i øjeblikket udpege sejl sejlere, og i dag alle søfarende sort. Der er en forskel mellem de gamle dage, og den nye onde tid. De gode gamle dage var bedre!

I 1920 min far blev født, og april 29., 1958 blev jeg født i en taxa på vej til hospitalet. Min mor brast, så hun senere syet sammen med nitten sting, far var så chokeret, at han kastede ned hele forpulede førerhus og det første, jeg gjorde, da jeg kom ud for at tisse en stor stråle lige op. Mine stakkels forældre fik en regning for 350 kroner ødelagt taxaen, en formue i disse dage.

På et tidspunkt havde jeg en ældre søster, hendes navn var Eva og blev født april 24, 1951 men hun blev dræbt, desværre, før jeg blev født. Den 19. oktober 1956 en tragisk tragedie, der var tragisk tragisk: Min bedstemor, Alice Bäckström, led af skizofreni, og på det tidspunkt var der ingen effektive medicin til psykisk sygdom, så hun ofte led af alvorlige visuelle hallucinationer, en ubehandlet skizofreni ligner en rigtig LSD forgiftning næsten til forvirringen. På denne skæbnesvangre dag, min søster gik for at se min bedstemor, som var alene hjemme og pludselig ramt af sådanne hallucinationer. Min storesøster blev bedstemor hallucinationära verden pludselig til en lille grøn alien med en stråle pistol, der var meget aggressiv og ønskede at dræbe bedstemor. Bedstemor kom ind i en panik og løb ud på badeværelset og gemte, og min storesøster, der bare ikke kunne forstå, hvorfor bedstemor pludselig bliver så bange og løb efter. Inde i badeværelset var en økse, der altid skulle være der, fordi det var, hvor de huggede brænde, og da min søster kom efter mormor ind i badeværelset, skete hun helt i panik, løftede øksen og klovsyge leder af "fremmede" i to dele. Min storesøster døde, selvfølgelig, på stedet, og efter fem minutter, da bedstemoderen hallucinationer pludselig forsvandt igen, og hun kunne se, hvad hun havde gjort, hun var naturligvis en meget alvorlig chok. Efter episoden har brugt min bedstemor resten af ??sit liv på psykiatriske hospitaler og hårdnakket nægtede at lade de udskrevne endda årtier senere, da det var effektive lægemidler, fordi hun var bange for, at hun ville blive sat til noget som dette igen.

Min mor havde ikke lider af skizofreni, men hun var en nervøst vrag efter dette med Eva og da hun igen blev gravid i 1957, løb hun rundt til fire forskellige læger, forsøger at få en abort. Men heldigvis for mig var det bare en kold skulder overalt. Og April 29, 1958 ved 15:05 svensk standard tid (sådan noget vrøvl, at sommeren ikke eksisterede på det tidspunkt), blev jeg født i en taxa på vej til hospitalet. Min mor brast og blev syet sammen med nitten sting bagefter, far var så chokeret, at han kastede ned hele taxa og det første, jeg gjorde, da jeg kom ud for at tisse en stor stråle lige op. Mine forældre havde til at skallen ud 350 dollars for den ødelagte bil, en formue på det tidspunkt, er det sikkert ligesom fem? Sex? tusinde i dag. Jeg blev født tre uger for sent og min fødselsvægt var 4996 gram, kun fire gram fem kg. Og før jeg tissede jeg må have vejet lidt mere, så det er ikke overraskende, at moderen briste.

Det første år af mit liv havde jeg at bruge på Barnängens børnehjem i Redbergslid grund af min mors dårlige nerver, og april 29., 1959 på min etårige fødselsdag, blev min mor lobotomized af deres egne ønsker og med godt resultat. Faktisk var det en lobotomi med søster kaninfod, jeg ved, fordi jeg læste hendes tidsskrifter, da jeg arbejdede på Lillhagen. Normalt sparet bort fem millimeter i hver tindingelappen, men min mor var det nok til at skære kun en millimeter dybe riller, og det er både hende og mig glad.

Jeg udviklede sent og var over to år, før jeg begyndte at tale, og mor var bange for jeg kan beskadige, at hun spiste nerve medicin meprobamat hele graviditeten, men meprobamat kan heldigvis ikke forårsage skade. Min sene udvikling tog mig tilbage senere, jeg blev fuldstændig fascineret af bogstaver og sommeren 1961, da jeg var kun tre år, og et par måneder gammel, min bedstefar lærte mig at læse og skrive. Allerede i en alder af tre, jeg læste masser af bøger, almindelige romaner for voksne, og når de romaner sluttede, sad jeg og lusläste både i telefonbogen, og salmebog til at gøre tid til at gå. Hele familien var meget imponeret og næsten troede hans øjne, da jeg, som var kun tre år læste bøger, og alle troede, at jeg skulle til at udvikle sig til en stor geni. Faktisk tror jeg ikke der er noget mærkeligt ved, at jeg lærte at læse og skrive i så ung en alder, jeg er helt overbevist om, at du kan lære det tre år gamle, der kan lide at læse og skrive, men han er interesseret.

Men som tiden gik, udviklede jeg mindre og mindre på det geniale og mere og mere for i alt håbløst imp. Da jeg var seks eller syv år (eller jeg var otte?), Så jeg hang ud en masse med en lille glat gammel psykopat ved navn Anders, der var så vilde som mig selv. Andre børn bruges Tome og panga gadelamper, men vi havde en meget fornøjelig hobby, at kurset var mig, der findes på: Vi plejede at stå ned af motorvejen ved Fräntorp og kaste sten efter bilerne. Vi samledes op nogle ret store sten, tog sigte på forruden og smed da det var måske ti eller tyve meter til bilen ville passere det sted, hvor vi var, så det var kraften i både bilen og stenens hastighed, køretøjets hastighed, plus stenens hastighed , som var afgørende, og det var mange gange lykkedes det os at smadre forruden. Når vi har modtaget en fuldtræffer og bilen begyndte at sætte farten ned for at bo var bare kører hurtigt som blæser ind i skoven og skjul. Vi tog selvfølgelig ikke, at vi simpelthen risikerede livet for mennesker, og heldigvis så skete torsdag vi aldrig komme dertil. For Shit, hvad nu hvis vores forældre vidste, hvad vi lavede ...

Jeg blev født i Olskrogen, eller rettere, jeg er født i en taxa, og vi boede i Olskrogen med undtagelse af det første år, da jeg var på børnehjemmet. Vi, mig og mine forældre, flyttede til Fräntorp, da jeg var fem. Først, vi ledte på huset. Det var en stor flåde legohus i kælderen, og jeg ville synes, det var i huset mine forældre ville købe for 165 000 SEK. Jeg var helt forelsket lego hus, og var virkelig skuffet, da jeg pludselig indser, at det var bare et almindeligt hus mor og far ville købe! Men jeg kom på tværs.

I 1965, det var i slutningen af ??spillet, sjov og kaste sten mod biler på motorvejen begyndte livet helvede, skole. Men det gik ret godt, selvom det var kedeligt.

I en alder af 14, fik jeg af med min kyskhed ved at drikke en 16-årig jomfru under bordet. Faktisk var hun bevidstløs, da jeg trak hendes bukser og trusser, løb ind i den og sprøjtede hende fuld. Bagefter klædte jeg hende igen og trak hende tilbage til sofaen, så hun ikke ville tro, hvad der skete. Dette har jeg aldrig fortalt nogen, mine venner troede jeg var stadig kyskhed, da jeg var over 20. Faktisk, det var min første knald en stor skuffelse, det var smukkere end at rykke ud, men ikke nær så fantastisk som jeg havde forestillet mig.

I en alder af 14, jeg begyndte også at ryge hash, noget jeg aldrig fortalt mine klassekammerater. Jeg var egentlig ikke denne uskyldige mors bedste skoledreng som alle troede.

I 1973, da jeg var 15, blev jeg en radioamatør. En af de første stop helt, gjorde jeg kontakt med (via SSB Single Side Band, dvs. anvendelsen af ??en mikrofon og tale), John, en tandlæge i Chicago. Vi chattede væk i lidt over fire timer og aftalt, at vi skulle mødes igen på bånd. Og nu har vi talt på båndet (20 meter, 14 MHz megahertz) en gang om ugen i 27 lange år. Selvom vi aldrig så hinanden, selv på billedet, han er faktisk en af ??mine nærmeste venner. Hvis du har noget, der sker til at ligne en kortbølgeradio, så du kan høre os hver lørdag kl 18 GMT (ved 19 svenske vinter og ved 20 svenske sommer) på 14,2 MHz (megahertz) eller 14 200 kHz (kilohertz) på 20metersbandet.

Efter grundskolen (Torpa Skole i tre år og Kålltorp Skole i seks år), gik jeg fireårig teknisk på Polhemsgymnasiet. Det var sjovt. Blast! De første to år gled som en olieret sæbe, men i det tredje tog stoffer over hånden og kvaliteter styrtdykkede. Jeg var med hash, amfetamin, LSD, kokain og alt jeg kunne få, og det går dårligt med stik.

Sommeren mellem anden og tredje var mig og Idiotmar Senil, også kendt som Mr. Elendig Prostata von Skitbög, inter-railing. Han var jävvligt hård, men heldigvis lykkedes det mig at undgå ham efter seks dage, da han blev smidt ud af hotellet (Astor Student Club) i London efter at have forsøgt at voldtage en pige midt i receptionen på omkring 20 eller 30 fyre stod og iagttog, så resten af ??tågluffen var sjovt.

Så fik jeg, da jeg var i tredje klasse, til at overtage mine bedsteforældres lejlighed på Hagforsgatan 23.

Efter skolen var lurvet, helvede med sådan jävvla helvede! Men det lykkedes på en eller anden mærkelig måde at overleve det også.

Vi havde det sjovt på Hagforsgatan 23, mig og ophidset bande, der var i min lejlighed hver nat og røget tobakskontrol, drak flugsvampste og gnavede på os mystiske pille fra de mystiske indbrud i mystiske apoteker. Livet var en bragende! Jeg arbejdede på Lillhagen og Sankt Jørgen og tjente græsser penge eller vaffan det kaldes, så lejlighedsvis bippende blev rådgive. Så jeg tog også en masse småjobs som en opvaskemaskine i restauranter og så videre. Men tilbage i tiden igen: De første fjorten år af mit liv boede jeg med min onkel, Joseph, om sommerferier eller i hvert fald de fleste af dem, for det var, hvor jeg mest ønskede at være. Han var en landmand, så det var, hvor jeg mest ønskede at være, jeg hjalp, kørte traktorer, malkning både geder og køer, og det var sjovt. Mine forældre havde en båd i søen Mjörn vi ofte var ude, da jeg var der, og vi tog ofte og begyndte spinning top handlinger og sejlede over til Alingsås på den anden side af søen.

1982 Jeg er der sket med få en elektrisk ulykke og modtog tre tusind volt gennem hovedet og blev indlagt (østlige Sahlgrenska og Lillhagen), hvor jeg var i en kørestol i seks måneder.
Så mødte jeg Mari, en kanon psykotisk røvhul hele tiden troet, at toilettet fulgte hende og bed hende ben. Nå, hele tiden var måske lidt overdrevet, men det skete hver gang hun glemte at tage hende skizofrenimedicin. De jubel idiot jeg var gift med to uendeligt lange år. Det var tit jeg hørte hende råbe HJÆLP! Toiletkumme ATTACK! Hvor kan jeg skjule? Men vi havde trods alt en masse sjov.

Hvis det er noget, jeg har altid kunnet lide det narkotika, helst så mange som muligt og så hjertelig overdoser som muligt. Første gang jeg røget pot var på den vestlige Långvattnet i en alder af 14, og to år senere, den interrailing sommeren 1976 ved en musikfestival i London havde jeg for første gang i mit skrå bor en heftig dosis LSD. Så har jeg lige gået i at prøve så mange forskellige, spændende, cool stoffer som muligt. Jeg har prøvet, herunder hash, amfetamin, opium, heroin, LSD, psilocybin, mescalin, peyote, Teonanacatl, cath, banisterin, STP, DMT og masser af andre ting, som du sikkert ikke har hørt om. LSD, psilocybin, mescalin, peyote, Teonanacatl, cath, banisterin, STP og DMT er hallucinogener i form af diverse mystiske planter, svampe, osv kaktus. Jeg har også forsøgt bulmeurt, Datura, russiske bjørn champignon, fluesvamp, og alle de andre små mindre traditionelle hallucinogener. Men efter elolyckan i 1982, officielt var fordi jeg var en kanon fuld, men i virkeligheden på grund af en kraftig dosis af LSD, har jeg faldet lidt til ro.

10 juni 1982 blev jeg gift med den store glæde psykotiske idiot Mari Fjellström. Hun var syg og aldrig helt rask, men vi havde det rigtig sjovt alligevel. Blandt andet har vi smuglet i nitten kilo hash til Sverige, kun otte kg Christiania, ét kilo ad gangen, og senere samme år (1982) elleve kg Melkveg i Amsterdam også ét kilo ad gangen. Melkveg er ikke en vej eller en gade, men Multi Media Center med hashbutik, biograf, teater, cafeteria, restaurant, bowling, billard, museum, bibliotek, diskotek og alting. Det er enorme, tre-etagers, og man kan sagtens få en hel dag til at gå med uden at være kedelige. Det eneste der mangler er et bordel, men bortset fra det, de har simpelthen alt, hvad man kan ønske sig i livet. Vores hashsmuggleri gav os to måneder og nitten ture en anstændig ekstra indkomst 625 000 god happy ægte massivt fint og uforfalsket svenske kroner netto og kontant lige i håndkøb uden spray og protest, men vi havde et problem: Vi kunne være blæseren viser ikke, at vi havde så mange penge, når vi bare ikke kunne forklare, hvor pengene kom fra. Hvis at tage et eksempel, købte os et hus til en halv million, ventilator i rosen røde brændende helvede ville vi forklare, både til myndighederne og også for venner, familie og bekendte, hvor pengene kommer fra? Jeg har ingen idé om, hvordan at vaske sorte penge hvide. Er det rart med en smule af surf og en regelmæssig skive eller skal du bruge sæbe og vaskebræt? Kan en opvaskemaskine gøre noget godt? Så vi besluttede at bare have det sjovt for de penge. Vi var ude at rejse Europa og Skandinavien rundt i lange perioder og benyttjade os af de dyreste hoteller, de bedste restauranter, og gik rundt med taxi næsten hvor som helst, og efter et år var det ud af pengene. På det tidspunkt boede vi i Gårdsten. 1984 Mari for alvorlig psykotisk og forsvandt op til Lapland, og siden da jeg aldrig har set hende, jeg har ingen idé om, hvor hun er, eller hvad hun laver nu, men lad os håbe, at idiot er låst i sikker opbevaring!

Marts 1985 Jeg kastede for sjov af mig en tyve dobbelt dosis af LSD i form af ti sorte pyramider, dobbelt ripper 150 mikrogram i stedet for de sædvanlige 75 mikrogram, dvs. 1500 mikrogram total. Jeg ville aldrig have gjort! En halv time senere, jeg gik rundt med en hammer i hele lejligheden og smadret alt, hvad jeg så, og så gik jeg rundt og satte ild til gardinerne. I halvandet år, fra marts 1985 til oktober 1986 blev jeg spændt fast til et bælte på Lillhagen, brølede og skreg og ikke engang kender mit navn. Den tid, jeg ikke kan huske nogen af, og efter at jeg sætter helt med alt undtagen hash, som jeg aldrig ville drømme at ende op med.

Over tid, fik jeg træt mere og mere i Sverige, og i 1987 Jeg lagt i at betale husleje og begyndte at spare op til en startkapital, jeg kunne bruge i Danmark, hvor jeg meget hellere ønskede at bo. Den 5. maj 1987, jeg tog færgen til Frederikshavn, aldrig at vende tilbage til den modbydelige, ulækkert Forbud Sverige og 19. maj samme år, jeg var i mit fravær smidt fra lejligheden i Gårdsten.
Min første måned i Danmark boede jeg i en lille sindssyg brud i Hamina var hysterisk pedantisk og kørte rundt med støvsugeren mindst tre gange om dagen.

Efter en måned, jeg var så træt af hende, at jeg kunne brække, så jeg gik på at Århus (for næsen af ??manden på en kold Danmark kort), hvor jeg boede i fem måneder i et besat hus.

Vi var 29 i alle mennesker, de fleste af dem yngre end mig, og vi var begge fulde og stenet hele dagen og havde det simpelthen en blast på alle måder.
Oktober 1987 Jeg formåede kunsten at finde et sted at bo, jeg gjorde leje hele loftet gulvet, fem store værelser i alt hundrede kvadrat, en landmand for kun 800 om måneden. Huset blev bygget i 1907, og dermed var firs år og hårdt nedslidte, det regnede ind gennem taget over det hele, og det hjalp ikke at klage, og da det var kun 190 centimeter til taget, og jeg er 192 centimeter høj, jeg hele tiden gå bøje hovedet lidt. Men jeg var crap glad, det var jävvligt store og så kun otte hundrede om måneden. Det var for blæseren næsten gratis!

I stedet fandt jeg at bo, landmanden, var på Gammel Århusvej 328 Rindsholm, midten af ??ingenting omkring ti kilometer syd for Viborg, en hule med 20.000 mennesker lige midt i Jylland, som er den vestlige del af Danmark og er relateret til Tyskland. Det blev gammelt på rettidigt Enna hva, hva, men åsådåså kurset Masser af plads.

Men virkelig så lignede mere en zoologisk have end en lejlighed, der var masser af rotter, mus, flagermus, myrer, edderkopper, fluer og alt hvad en zoolog kunne ønske til jul. Alt undtagen alligatorer, krokodiller, men var også den eneste, som ikke var inkluderet i lejen. Åsådåså var at hugge brænde og tænde ild i pejsen, på de nætter, da branden blev slukket, var det bidende frysning koldt, og det frysning ører forvredet. Men jeg var glad, det var enorm, og det var fan i syv goddam Hells næsten gratis at blive der.

En af de første, jeg fik mine fem voksne hunkatte, Sonja, Vera, Lone, Dorte og Doris reduceret pludselig antallet af arter i mit indendørs zoologisk have eller zoo en masse.

Men så kom de næste snigende problemer snigende: økonomien! Det var så slemt, at du ikke kunne få den svenske pension end sendt til Danmark i mere end tre måneder, for at opnå en dansk pension, du skal have boet i Danmark i mindst tre lange dårlige år. Bistandskontoret (social velfærd) ikke har at gøre med mig, de troede jeg bare kunne gå tilbage til Sverige, hvis jeg ville have penge. Jeg talte med en advokat, der forklarede, at ingen kan kræve at modtage kontanthjælp, er det bistandskontoret at vurdere, om det er nødvendigt. Som en svensk borger i Danmark har ifølge Inter skandinaviske Transit aftale af 1957, de samme rettigheder som en dansk statsborger af Danmark, og disse regler gælder i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, men det var bestemt ikke. Det var op til bistandskontoret. Men du har ret til at opholde sig så længe du vil, og også at tage op beskäftigelse (arbejde), så jeg bed mig stædigt. Ingen svin ville tvinge mig tilbage til Sverige igen, så jeg vil hellere sulte!
Det var svært at finde et job, så jeg købte olie maling og lærreder til et par hundrede dollars og begyndte at male billeder. Teknikken var enkel og genial, jeg havde tusindvis af dias, så jeg begyndte med at projicere et dias på skærmen og blot spore billedet med en markør pen på skærmen, så perspektivet og alt andet var lige højre, og derefter som jeg malede.

Jeg formåede at rive i en netto 57,700 bukke i 1987 og 58.800 i 1988, der var nok godt at leve i, men jeg havde ventilator har ikke råd til at betale næsten halvdelen af ??det i skat, som i december 1988 havde en skatteforpligtelse på 52 000 kroner. Damn !!! Og i december 1988 lykkedes det mig endelig det trick for at få bistandshjälp, da de så, at jeg bed mig fast og at de sluppet af mig igen, så let, så de gav op og begyndte at give mig den søde penge. I sig selv kun 1510 kroner om måneden, men jeg købte tonsvis af sort olie og gæt hvad farve det var på malerier jeg malede ....

Pludselig havde jeg to indkomster og kunne overleve lidt bedre.
Senere arbejdede jeg et par måneder på gården i kort afstand fra hvor jeg boede, og på et par forskellige møbelfabrikker, så var jeg fem måneder på Bornholm og nedgravede rør til fjernvarme.

10 oktober 1989 Jeg var i vores hus Pinden i Viborg, hvor jeg mødte hende, Ulla Enevoldsen, en meget dejlig pige med bare nok store fødder og skostørrelse 41. Hun kom og satte sig ved mit bord, begyndte at ridse min skæg (hun var nogle lidt beruset), skrev ned sin adresse og sit telefonnummer på et stykke papir og fortalte mig, at hvis jeg sad hjemme og havde det kedeligt, ville jeg bare gå til hendes hus, ville hun tilbyde en kop kaffe. Dette var klokken halv to om natten, og et halvt minut senere lukkede stedet, og vi gik hver sin egen. Tolv timer senere, klokken halv to om eftermiddagen samme dag, jeg stod og bankede på hendes dør. Hun bjussade masser af øl. Hun var en smule genert og flov i første omgang. Jeg var nødt til at knæle og synger kærlighedssange og romantiske operaer og kysse hendes fødder i fem timer, før jeg omsider formået at overtale hende til at skalle af hendes trusser. Men så var det kun i med jern- og spray, jeg var hele natten og kneppede hende gul og blå. Damn, det var lige hvad jeg havde brug for! Jeg var nødt til at tømme min ungdommelige længsel i hendes krop.

Seks uger senere, den første i december 1989, blev vi gift på rådhuset i Viborg. Januar 1990 fik hun fat i en lejlighed i Overlund, her vi bor nu, og i december 1992, fik jeg fat i en lejlighed i huset ved siden af ??kun 25 meter fra Ulla.

Vi lever i Houlkärvänget, en forstad i midten af ??periferien af ??16 murværk og 36 lejligheder i hver (tre-etagers) hus.

Jeg er ligesom alle - især de mennesker vrede naboer, der vedholdende klager over, at de aldrig ser på TV på grund af alle støj fra min radiostation - gøre aktiv radioamatør, og i december 1992, da jeg var ved at bevæge sig ind her, vi havde en russisk familie besøg, en ven i Moskva jeg plejede at tale i radioen og hans kone og hans otte år gamle datter.

Hvis du hørt alt, hvad han fortalte mig om den kommunistiske æra i Rusland, ville du nok begynde koldsved og sove dårligt om natten. 70-80 og i begyndelsen af ??det 90. århundrede, havde det været en katastrofal mangel overalt i Rusland, det eneste, der var godt om var penge og intet var rationeret. Alle havde masser af penge, mange års løn i både lommer og skuffer, fordi det på grund af manglen på varer var helt umuligt at sætte en stopper for mere end omkring en tiendedel af deres løn. Der var altid flere hundrede meter lange køer uden tomme butikker lige stod og ventede på en eller anden ville komme. Og når det kom varer, så der var altid flere tons et og samme produkt, for eksempel mange tons æbler og intet andet, eller flere tons brød eller flere tons mælk eller flere tons ost eller mel eller sæbe eller ..... og når det kom en eller anden måde så trukket alt, der stod i køen med så meget som de kunne bære det pågældende produkt. Og når man kom hjem med, for eksempel, tredive kilo æbler de sætter sig på telefonen, kaldet omkring og løb byttehandel. Penge mangler al værdi på det sorte marked, fordi det var noget alle havde masser af, blev det nævnt at byttehandel. Havde for eksempel kunne æbler ændre sig til både mælk og brød, og så videre.

Vi, mig og Ulla, har begge pensioneret og vi har hver en tredjedel på 125 kvadratfod, så vi har i alt 250 kvadratmeter på højkant. Vi er begge sådan, at vi indsamler på alt, især antikviteter. Jeg har i min lejlighed 71 gamle radioer, mange af dem fra otteogtyve gammel sort og hvid TV, 1400 cd'er, 22.000 dias, 70 meter af reoler bøger, 320 videobånd, masser af dvd'er, fire computere, kortvågsradior og masser af blandet antikviteter og Ulla er som Dan, så selv om vi har masser af plads, er det simpelthen overfyldte. Det eneste, vi ikke har, er penge, penge er noget, som vi bare har den pågældende dag, at pensionering er kommet. Det meste af tiden tilbringes med at ryge, drikke kaffe og lytter til Radio Luxembourg. Nej, Radio Luxembourg har ikke, som mange tror, ??endte med at sende, men 1. januar 1993, skiftede de til udsendelse i tysk døgnet rundt.

LILLE HISTORIE DEL Skrevet i Tarifa, Cadiz, Andalusien, Sydspanien, i juli 2006.

Den 21. august 2000 ramte min kone Ulla af en blodprop i hjernen, noget, der gjorde hende næsten ikke længere kunne gå til hjernen, intellekt og intelligens tronen havde taget alvorlig skade - og det betød, at jeg skal passe en ugyldig i fire lange år. Og på grund af en vis økonomi problemer som følge heraf jeg endte på gaden, og hun var i tjeneste i marts 2004. Opnåelsen af ??et nyt hjem i Europa i dag er næsten ses som en fysisk umulighed, så jeg har været hjemløs i to år og nogle måneder.
Det første jeg gjorde var at vende tilbage til min hjemby Göteborg, og der var jeg bogstaveligt talt tæt på at fryse ihjel, fordi Sverige i dag i virkeligheden slet ikke har nogen form for hjælp til de hjemløse, har disse rettigheder eksisterer kun på papiret og uden hus i Sverige vil bogstaveligt fryse og sulte ihjel - som tusinder hjemløse svenskere faktisk gør hvert år. Og hvis en hjemløs forsøger at tigge folk synes, det er en narkoman, og at han er i stand til at få hjælp fra samfundet, men i virkeligheden har langt over halvfems procent af alle hjemløse aldrig haft et stofmisbrug problem, og ikke én procent af dem har nogen mulighed for at få en krone af samfundet.

Svenske regering har simpelthen ingen penge - bare en enorm udlandsgæld. Så jeg var nødt til at indse, at jeg - en bedre flygte end at dø. Det ville være rart, hvis den svenske regering kunne iværksætte en omfattende informationskampagne, som åbent og ærligt fortælle folk, at de fleste hjemløse er blevet hjemløse på grund af politikernes ubegrænset idioti og bogstaveligt fryse og sulte ihjel, hvis de ikke får hjælp fra venlige individer, spille psykisk syge og bliver indlagt på et psykiatrisk hospital eller vælge at blive kriminelle til at få fat i de tre eller fire tusinde om dagen, at det koster at spise på en restaurant, gå til de offentlige toiletter, vaske deres tøj, ringen telefoner, der spiser op en hundrede kroner telekort i løbet af få sekunder for at komme til hotellet, der koster mindst to tusind per person eller - hvis du er heldig nok til torsk der - at redde liv ved at blive sanktion en langvarig straf. Selvfølgelig, jeg valgte at flygte.

For at gøre en lang historie kort, har jeg været på disse steder den tid, jeg var hjemløs .......


1 Danmark (herunder Viborg-Randers Frederikshavn)

2 International Water

3 Sverige (herunder Göteborg, Alingsås, Vårgårda, Alvesta, Nässjö, Mjölby, Stockholm, Gävle, Söderhamn, Sundsvall, Umeå, Luleå, Kiruna, Abisko, Gällivare, Malmberget, Västerås, Örebro, Karlstad, Charlottenberg, Malmø)

4 Finland (inkl Helsinki, Imatra, Joensuu, Kolari Kemi , Rouanemi, Kemijärvi)

5 Rusland (herunder Svetogorsk, Alfogorsk, Kovdor, Kirovsk, Tajbola, Mikkelornskij)

6 Norge (inkl Bodø, Narvik, Trondheim, Kongsvinger, Oslo, Kautokeino Kjøllefjord, Varanger, Alta, Nordkap, Halden, Frederikstad , Bergen, Stavanger)

7 Morokulien (Sverige og Norge)

8 Christiania (fristed i København)

9 Tyskland (herunder Flensborg, Bordesholm, Ludwigslust, Berlin, Østberlin, Hamborg, Dresden, Frankfurt, München)

10 Østrig (herunder Wien, Innsbrü ck, Linz)

11 Schweiz (herunder Bern og Geneve)

12 Italien (herunder Rom, Termoli, Pisa, San Remo, Bologna, Verona, Tivoli, Cassino Montecassino)

13 Vatikanet (katolsk hash tilstand i Rom)

14 San Marino (lille land i midten af Italien)

15 Sicilien (faktisk ikke noget land, men en region med en vis decentralisering). det Rom eller mafia, der har mest magt?)

16 Malta

17 Grækenland (herunder Athen)

18. Tyrkiet (herunder Istanbul, Ankara, Usnar)

19 Polen (herunder Warszawa, Krakow, Gdansk)

20 Holland (herunder Amsterdam, Rotterdam , visnen, Groningen, Assen)

21 Belgien (herunder Antwerpen, Brussel, Waterloo)

22 Luxembourg

23 Frankrig (herunder Paris, Arles, Marseille, Toulose, Dax, Bayonne)

24. Monaco (hash land i Frankrig ved kysten nær Italien)

25 Monte Carlo (selvom det er et lille land i Frankrig på kysten nær Italien)

26 Andorra (lille land mellem Frankrig og Spanien)

27 Liechtenstein (lille land mellem Østrig og Schweiz)

28 England (London). Damn! Kun Eurotunnel frem og tilbage.)

29. Spanien (inklusive Madrid, San Sebastian, Monforte de Lemos, Valladolid, Barcelona, Irun, Sevilla, Granada, Zaragoza, Motril, Malaga, Algeciras, Tarifa)

30. Portugal (inklusive Lissabon, Faro og Lagos)

31 Baskerlandet som naturligvis aldrig skulle have tilhørt Spanien (herunder Bilbao og Santander)

32 Marokko (herunder Tanger, Tetouan, Chefchaouen, Chaouen, Jadidchaouen, Bouarfa, Casablanca, Fez, Meknes, Rabat, Agadir)

33 Algeriet (blandt en anden Merenina og Menia)

34 Gibraltar (hvad fanden er disse forbandede britisk Blockheads center i Spanien?)

35 Livia (et lille land øst for Andorra, mellem Frankrig og Spanien)

36 Vestsahara (kun sand)

37 Mauretanien (endnu mere sand og sand i lange kurser)

I alt 37 lande og mere end 860 byer.

Det er utrolig nemt at finde et job i dagens Europa, men overalt er det næsten umuligt at finde boliger - ikke engang en sporvogn, en cykel rack eller en skotøjsæske kan få fat i, når det er minus ti og snestorm. Så det ville være klogt at gå syd - og så langt mod syd som muligt. Der vil normalt være varmere i Afrika eller det sydlige Spanien end i det nordlige Sverige, Island eller Grønland. Og lige nu er jeg i Tarifa, den sydligste i Spanien, og det er aldrig under nul om vinteren.

Den nemmeste måde at komme indendørs, når det er frysning koldt faktisk står i vejen og vinkede tommelfingeren og et lift hele tiden. Og selvfølgelig sørge for, at du kommer længere og længere mod syd. Og hvis du er heldig, måske føreren bussig og bringer nogle kaffe, sandwich og cigaretter. Hvis du bor i et sted i Nordeuropa, men boliger kan være bogstaveligt talt over, men så længe det løfter hele tiden - den næste dag den næste by, den næste dag den næste by, den næste dag den næste by, den næste dag den næste by, den næste dag den næste by, og så videre - en evig håbløs rejse uden ende - så du overleve i det mindste. Og nu jeg så langt sydpå, at jeg ikke er sandsynligt, at fryse eller sulte ihjel, for jo længere sydpå man kommer, jo varmere det er, jo billigere mad, den venlige befolkning er, jo lavere kriminalitet og den mindre svært er derfor betjenten på mand quarts udendørs eller i en trappe.

Og nu er jeg gør mit bedste for at finde job og bolig i den vidunderlige solrige Tarifa.

LILLE HISTORIE TREDJE DEL KORREKT Viborg i Danmark i 2007 og 2008.

I maj 2007 blev det for varmt i Spanien - en vinter i Spanien er lidt ligesom en sommer i Danmark, men sommer i Spanien er forfærdelig. Det kommer i live stegt. Så jeg blaffede fra Spanien tilbage til Danmark - det tog bare en måned, og det var en storslået oplevelse.

I dag, jeg har en lejlighed i Rødkærsbro i Danmark (november 2007) og overvejer alvorligt at blive trækfugl - leje en lejlighed i Casablanca og tilbringe sommeren i Danmark og vinter i Casablanca.

Jeg er meget glad i Rødkærsbro, en lille landsby med et tusinde indbyggere, og nu jeg fylder halvt århundrede - Jeg er halvvejs til min hundrededel fødselsdag!

Rødkærsbro er en lille bonde hule med tusind indbyggere og lam og får græsser lige uden for huset. Meget bedre end den store by!

Jeg har en fem minutters gang til toget, og otte minutter med tog, 22 km, Viborg, Danmark gamle hovedstad, med omkring tyve tusinde indbyggere.

Og når du har været hjemløse i fire år, så det er virkelig rart at have et sted at bo igen!

*****

29. oktober 2008 døde Ulla Enevoldsen af en hjerneblødning. Hun var 70 år, 4 måneder og 4 dage. Fred være hendes minde.

De sidste par år har jeg levet på den østlige 8 i Rødkærsbro. Jeg vil vædde tiden til døden ved tog ture, fisketure og bøger - og ved at male. Jeg har haft et par forskellige kvinder, gift eller common law ægteskab for Ulla begravelse, men i dag er jeg single igen.

Har været rejser meget - her kommer listen over lande:

1 Albanien

2 Andorra

3 Belgien

4 Bosnien-Hercegovina

5 Danmark

6 Estland

7 Finland

8 Frankrig

9 Grækenland

10 Holland

11 Hviderusland

12 Irland

13 Island

14 Italien

15 Jugoslavien

16 Kroatien

17 Letland

18 Liechtenstein

19 Litauen

20 Luxembourg

21 Makedonien

22 Malta

23 Moldova

24 Monaco

25 Norge

26 Polen

27 Portugal

28 Rumænien

29 Rusland

30 San Marino

31 Schweiz

32 Slovakiet

33 Slovenien

34 Spanien

35 Storbritannien

36 Sverige

37 Tjekkiet

38 Tyrkiet

39 Tyskland

40 Ukraine

41 Ungarn

42 Vatikanet

43 Østrig

44 Aland

45 International vand

46 Morokulien

47 Christiania

48 Basque

49 Gibraltar

50 Livia

51 Marokko

52 Algeria

53 Vestsahara

54 Mauretanien

55 Singapore

56 Australien

57 New Zealand

58 mex

59 Thailand

60 Malaysia

61 Argentina

62 Uruguay

63 Brasilien

64 Kaliningrad

65 Niemannsland

66 Irak

***

Sixty-seks lande

***

sidste gang, har jeg medtaget det på Anholt, Gotland, på inter-rail gennem Europa og vandreture i det danske landskab.

Jeg er meget glad i Rødkærsbro, nyder mit komfortabel pensioneret liv og gøre det hele så lidt som muligt.

Der er ikke noget bedre end en togtur og en fiske - eller en god bog, hvis vejrguderne har konspireret sammen.

(Skrev søndag 7 aug i 2011)


FJERDE DEL, Skrev i NOREG - NORGE søndag, 24. februar 2013.

I mit liv har jeg været gift

***

1 Else-Mari i Göteborg - det afholdt to år

2 Anita i Danmark - to måneder

3 Ulla i Danmark - det var tyve år

4 Korsdar Marsdar i Casablanca - to uger

5 Mariann i Danmark - to uger

6 Tilo fra Buenos Aires - det var et helt år

7 syre fra Island - som fik den forkerte side af motorvejen

8 ray fra Island - som bare forsvandt hjem til mor igen

***

Sidste år i Santiago do Cacem Portugal jeg spurgte Silva om en cigaret - og pludselig blev jeg viklet ind i min NIENDE ægteskab, som jeg - mærkeligt nok - ikke fortryde.

Vi lever i Norge, Storgata 117, 2, 9008 Tromsø, men vi har også lejligheder på øst 8 i Rødkærsbro i Danmark, og i den Ermidas 228 i Santiago C Portugal - plus en café - Pigge OG GNIDDE om Fylkevej 3, 4280 Skatval - én mil nord for Trondheim i Norge.

Vi er meget glade for, aurora borealis lyser livets vej - og den tid, vi slog ihjel ved at male billeder!

SKRIFTLIG i 2013 24. februar søndag.

***********


NY HISTORIE FEMTE DEL skrevet i Santiago, FRED OG udvandring ANNO 2015:

Da min niende kone beruset væk alle deres hjerneceller og druknede i en stor flaske vodka, så jeg gjorde det eneste lige - jeg bragte mig flasken til posthuset, frimærker indsat på flasken og sendt hjem tæve helvede vendte tilbage til sin mor i Vale de Vodka vest for Satantiago gøre Alkohol Portugallinesien.

Igen, jeg var alene og single - og i to uger, jeg lærte at rykke ud ved hjælp af naturlige metode.

Og så blev jeg gift med min højre hånd.

Sidst jeg er blevet dræbt af fiskeri, male billeder - og at være ude og rejser meget.

Og over tid, har jeg blevet træt mere og mere elendige gamle Danmark og begyndte at se sig om efter et bedre sted at slå sig ned.

Og det lader til, at jeg har fundet et sandt paradis.

Portugal har en masse, der ogre af Europa ikke set i årtier - storke, svaler, spætter, Sangsvane, søer med masser af fisk, og autentiske urskove, der ligner svenske skove gjorde, da jeg var et år gammel og to inches høj .

Absolut den smukkeste land - et sandt paradis for naturelskere og lystfiskere som mig!

Vejret er ligesom i Californien eller Nevada, og maden er utrolig billig og god.

Og så jeg - utroligt nok - finde en moderne og smuk lejlighed på Avenida Santiago 12 i Santo Andre i Santiago - en stor, moderne lejlighed, der er så billige, at det er næsten gratis - dobbelt så stor som min lejlighed i Danmark, og netop halvt så dyrt.

Jeg tror næsten jeg drømmer - sådan

SCOOOOOOOOOOOOOOOOOOP !!!!!!

WOW !!!!!

Her kommer jeg - med omkring en tusind procent garanti - at blive, indtil jeg er 99 og et halvt år og kan ikke gå på trapper længere!

Skandinavien?

Aldrig, aldrig, aldrig igen !!!

Portugal?

Forever!

Portugal - Jeg elsker dig - du er Guds svar på mine bønner !!!!

Det er næsten som om du bliver religiøse og begynde at tro på guderne, når du befinder dig i en sådan et vidunderligt land - end at leve de gamle guder og engle!

Her jeg behøver ikke at blive forulempet af tjötiga drankere, her jeg vil ikke have at blive en hund bidt af omstrejfende rabiate hunde, her har jeg ikke den stank af millioner af svin, når landmænd spreder gylle på markerne, her jeg behøver ikke at være frosset i en snestorm, når jeg står udenfor og venter på toget, der er flere timer forsinket, her jeg vil ikke have at glide og bryde knogler mig om vinteren, her vil jeg ikke nødt til at få istapper lige ned på hovedet, når jeg går på fortovet, her har jeg ikke verdens højeste skatter, verdens tykkeste bog af loven, verden værste og dyreste bureaukrati, her har jeg ikke fire måneder af regn og otte måneder snestorme hvert år, her har jeg ikke fem og tyve ugers evig mørke om vinteren, her har jeg ikke noget, der er så typisk svensk eller skandinavisk at Skandinavien har verdens største antal fordybninger per indbygger og verden de fleste jet-sort selvmord statistik.

Hvorfor bor der virkelig folk i Skandinavien?

Hvordan kan disse stakkels hjælpeløse mennesker skiller sig ud i denne frigid, forblæst, bureaukratisk, kviksølv forgiftet helvede?

Men - selvfølgelig - faktisk, det er nok ingen, der kan holde ud at bo der - folk er formentlig lige så slidte og deprimeret, at de kan simpelthen ikke gidet at flytte derfra?

Og hvorfor jeg ikke har bevæget sig væk allerede på Old Gorm tid - det er stadig et mysterium ....

Nej - nu er jeg nødt til straks haste ud i naturen og fiske!

Hvis du giver en mand en fisk, har han et måltid.

Hvis du lærer en mand at fiske, og han kommer til fisk - hver dag - resten af sit liv.

Og det er faktisk så sandt som det er sagt.

ADVARSEL!

Fiskeriet er stærkt vanedannende!

ALDRIG GÅ fiskeri!

ADVARSEL!

FISKERI BILLEDER TIL AT fisk i søen dør for tidligt!

Din læge eller apoteker kan hjælpe dig til at stoppe til fisk!

Glad langskæggede rør ryger i Santiago.

(Tak for dagen, i slutningen af dagen - det blev skrevet i 2015 februar 21 lørdag i Santiago)


endnu nyere HISTORIE SJETTE DEL skrevet i Rødkærsbro 2016 22 februar Mandag:


Efter fire måneder, med langt over fyrre grader i skyggen, jeg stod simpelthen ikke står til at være i Sydeuropa længere - jeg levede stegt!

Deja vu - det samme er sket før, da jeg boede i Marokko, Spanien eller Portugal.

Om vinteren er det dejligt at gå til Spanien eller Portugal - det er ligesom en midsommer i Sverige!

Men når sommeren kommer ikke ud.

Faktisk er der naturligvis intet land, der har godt vejr hele året rundt.

I Nordeuropa fryse ihjel om vinteren.

I Sydeuropa, vil blive stegt levende i sommeren.

Og i England, Tyskland og Frankrig består vinter seks måneder evig bløde.

Så mine planer for fremtiden - det er at shoppe rundt og sørg for jeg er i Danmark i sommeren og i Portugal i vinteren.

Ønsk mig held - Jeg har fået en raw deal!

Eftertænksom svensk, Danmark, mandag den 22. februar 2016

SLUT *********************************

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.